Winkel Andijk

Over ons

Monteur/Verkoper Bart Buijsman is een allround fiets specialist met kennis van alle soorten fietsen. Zijn specialiteit ligt op het vlak van de racefiets en mountainbike. Ook voor elektrische fietsen draait Bart zijn hand niet voor om. Bart is een fervent mountainbiker.

Verkoper/Service manager Remco Kreeftmeijer is een specialist op het gebied van fietsen en verkoop. Door jarenlange ervaring kan hij u voorzien van het juiste advies voor de aan te kopen fiets. Ook Remco is fervent sporter met als rijden op de racefiets als hoofdmoot.

Winkel Andijk

Dekker Tweewielers heeft veel nieuwe fietsen voor u, van bekende merken zoals Batavus, Cortina, Sparta, Pegasus en Qwic. We hebben het hele assortiment, voor de allerjongste tot en met de speciale fietsen kunt u bij ons terecht. Doordat wij meerdere locaties hebben, zijn er veel fietsen snel uit voorraad leverbaar.

De diverse gediplomeerde monteurs kunnen elke fiets voor u repareren. Kleine reparaties, groot onderhoud, nieuwe onderdelen? Met een deskundig oog wordt u fiets weer in orde gemaakt. Naast nieuwe fietsen en gebruikte rijwielen, zijn er ook vele accessoires te koop.

©2019 Dekker Tweewielers