Onze winkels

Winkel Andijk

Winkel Andijk

Andijk is een fietshandel rijker. “Wij hebben al een winkel in Enkhuizen en in Hoogkarspel en nu breiden we uit met een derde pand op Andijk. Op deze manier zijn wij -in heel oostelijk Westfriesland- altijd dichtbij.”
Remco Kreeftmeijer –bedrijfsleider op de locatie Andijk- zal samen met een monteur aanwezig zijn in het nieuwe pand aan de Middenweg om alle klanten te voorzien van de juiste service.

Marktplaats

Onze winkels

Dekker Tweewielers bestaat al ruim 80 jaar. Vader Dekker en zijn zoons hebben jarenlang diverse fietsenwinkels in Enkhuizen gehad. Langzaam maar zeker breidt het bedrijf zich uit. In 2015 is de zaak van Molenaar uit Hoogkarspel overgenomen. De nieuwste uitdaging is de derde fietswinkel in Andijk.

Winkel Enkhuizen

Dekker Tweewielers al meer dan 80 jaar de fietsspecialist voor Enkhuizen en omstreken. Kwaliteit en service staan voorop in het vaandel. Wij hebben een uitgebreide collectie fietsen en accessoires. Sinds afgelopen september 2017 verhuisd naar een grotere locatie aan de Torenstraat 10 in Enkhuizen.

Marktplaats
Winkel Enkhuizen
Winkel Hoogkarspel

Winkel Hoogkarspel

Bedrijfsleider Jacob Vaas zit al vanaf 1976 in het tweewielersvak en is gespecialiseerd in elektrische fietsen, scooters en stadsfietsen, Ruud Dekker werkt al ruim 28 jaar als monteur. We zijn dealer geworden van het Duitse ebike das original, stuk voor stuk hand gemaakte fietsen met 4 jaar accu garantie en 30 jaar op het frame.

Marktplaats
©2019 Dekker Tweewielers